Helemaal uit de loods geslagen
Ontdek de Magie van Cella Restaurant & Bar!
Betoverende smaken, meesterlijk vakmanschap en een adembenemende setting wachten op je bij Cella Restaurant & Bar, het nieuwste culinaire juweel aan het Kattendijkdok in Antwerpen! Dankzij een mix van topmerken zoals Palux, Ideal-Ake, Rational en Winterhalter en een vleugje creativiteit, is deze keuken een waar paradijs voor fijnproevers.
CELLA
CELLA ontstaat als reactie op de tijdelijke sluiting van Het Pomphuis vanwege de werken aan de Oosterweelverbinding. Een verlaten loods aan het Kattendijkdok wordt omgetoverd tot een adembenemende culinaire bestemming. Het ‘box-in-box’ principe en een glazen wand van meer dan 30 meter bieden een uniek en prachtig uitzicht over de stad. CELLA’s realisatie kent zijn uitdagingen.
Van idee naar keuken
Een open lay-out, met een op maat gemaakte houtskoolgrill als middelpunt, maakt van CELLA meer dan alleen een keuken. Ondanks beperkingen in ruimte, budget en timing, werd de oplossing uitgewerkt met toewijding aan kwaliteit en flexibiliteit.
Onze Werkwijze
1. Afspraak met de Klant
De klant stelde een concept voor op basis van de keuze-mogelijkheden in Duitsland.
In dit geval een open keuken met een grill op houtskool.
2. Assemblage
Na het concept komt de ruwe assemblage waarbij tussen de collega techniekers er een gemoedelijke sfeer is met een grote Hands-on mentaliteit.
3. Feedback klant
Op basis van de verwachtingen wordt er deze keer afgetoetst met een test-run en worden er indien nodig nog aanpassingen gedaan.
4. Klaarmaken voor transport
Onze magazijnier kijkt nauwgezet na of de levering compleet is en geen beschadigingen heeft.
5. Op locatie
Al onze keukens worden ter plaatse geassembleerd en zorgvuldig afgewerkt, zodat onze klanten kunnen genieten van het eindresultaat.