Skip to main content

Helemaal uit de loods geslagen

Ontdek de Magie van Cella Restaurant & Bar! 

Betoverende smaken, meesterlijk vakmanschap en een adembenemende setting wachten op je bij Cella Restaurant & Bar, het nieuwste culinaire juweel aan het Kattendijkdok in Antwerpen! Dankzij een mix van topmerken zoals Palux, Ideal-Ake, Rational en Winterhalter en een vleugje creativiteit, is deze keuken een waar paradijs voor fijnproevers.

CELLA

CELLA ontstaat als reactie op de tijdelijke sluiting van Het Pomphuis vanwege de werken aan de Oosterweelverbinding. Een verlaten loods aan het Kattendijkdok wordt omgetoverd tot een adembenemende culinaire bestemming. Het ‘box-in-box’ principe en een glazen wand van meer dan 30 meter bieden een uniek en prachtig uitzicht over de stad. CELLA’s realisatie kent zijn uitdagingen.

Cella omgeving met achtergrond open keuken
CELLA_interieur_sfeerbeeld_1_met_bar_&_keuken

Van idee naar keuken

Een open lay-out, met een op maat gemaakte houtskoolgrill als middelpunt, maakt van CELLA meer dan alleen een keuken. Ondanks beperkingen in ruimte, budget en timing, werd de oplossing uitgewerkt met toewijding aan kwaliteit en flexibiliteit.

Open_grill_Cella_Test_klant_feedback_preinstallatie_keuken1
Open_grill_Cella_Test_klant_feedback_preinstallatie_keuken2
installatie_keuken_Cella

Onze Werkwijze

Samen met de klant

1. Afspraak met de Klant

De klant stelde een concept voor op basis van de keuze-mogelijkheden in Duitsland.
In dit geval een open keuken met een grill op houtskool.

2. Assemblage

Na het concept komt de ruwe assemblage waarbij tussen de collega techniekers er een gemoedelijke sfeer is met een grote Hands-on mentaliteit. 

3. Feedback klant

Op basis van de verwachtingen wordt er deze keer afgetoetst met een test-run en worden er indien nodig nog aanpassingen gedaan.

4. Klaarmaken voor transport

Onze magazijnier kijkt nauwgezet na of de levering compleet is en geen beschadigingen heeft. 

5. Op locatie

Al onze keukens worden ter plaatse geassembleerd en zorgvuldig afgewerkt, zodat onze klanten kunnen genieten van het eindresultaat.

    Relevant voor jou:

    Vacature Service Technieker

    Hilux-Decomac groeit en daarom zijn we op zoek een servicetechnieker, gespecialiseerd in het realiseren van keukens voor horeca.

    Bartholomeus

    Ontdek onze realisatie bij Bartholomeus 

    Hoofdzetel

    Hilux-Decomac BV
    Gotevlietstraat 38 
    8000 Brugge

    Showroom

    Hilux-Decomac
    Gotevlietstraat 38
    8000 Brugge

    Technische dienst 7d/7d

    Telefoon:
    +32 (0)50 67 20 06

    Email:
    td@hilux-decomac.be