Skip to main content

Gamba ‘s // knolselder/ Thaise saus / ananassalie / kokosschaafsel

15 oktober 2019

Knolselder: snij in fijne brunoise, kort afkoken in gezouten water 3min. Daarna poffen in de oven op 200°C gedurende 5min.

Thaise saus: bak de schalen van de gamba aan in hete wokolie, voeg 40g gele curry toe en laat oplossen in de hete olie. Vervolgens  4stengels citroengras toevoegen, 50g gember in grove stukken gesneden, 2sjalotten , 30ml vissaus. Laat 30min trekken, zee de massa door een fijne zeef en breng op smaak met peper en zout.

Verse kruiden: ananassalie en kokosschaafsels

Hoofdzetel

Hilux-Decomac BV
Gotevlietstraat 38 
8000 Brugge

Showroom

Hilux-Decomac
Gotevlietstraat 38
8000 Brugge

Technische dienst 7d/7d

Telefoon:
+32 (0)50 67 20 06

Email:
td@hilux-decomac.be